Webredaktørens forretnings- og samhandelsbetingelser

Version 1, udarbejdet d. 11-11-2019

 1. Webredaktøren leverer services i form af SEO (søgemaskineoptimering), Webudvikling, tekstforfatning og grafisk arbejde. Alle Webredaktørens ydelser er digitale services og der betales forud for ydelsen med mindre andet er aftalt.
 2. Tilbud fra Webredaktøren er gældende i 8 dage fra tilbudsdatoen.
 3. Alle priser er eksklusiv moms medmindre det udtrykkeligt fremgår af tilbuddet.
 4. Betaling skal ske pr. bankoverførsel til konto: XXXX med mindre andet er oplyst.
 5. Betalingsbetingelser er netto 7. dage fra fakturadatoen.
 6. Der ydes ikke returret eller refundering af en allerede ydet service.
 7. Webredaktøren kan ikke holdes ansvarligt for fejl, mangler, skader eller andet i forbindelse med en leveret serviceydelse og ej heller holdes ansvarlig for evt. hacking af hjemmesiden.
  1. Det bemærkes at Webredaktøren tager alle tænkelige forholdsregler, for at undgå dette skulle ske.
 8. Det er en betingelse for Webredaktørens arbejde på kunden hjemmeside, at der er/bliver opsat en udførlig backup af hjemmesiden database, protokoller og lign.
 9. Webudvikling;
  1. det er en betingelse for, at der kan leveres en hjemmeside til kunden, at der foreligger en beskrivelse af hele hjemmesiden, indeholdende følgende:
   1. valg af CMS system, som udgangspunkt laver vi hjemmesiden i WordPress med overbyggende moduler
 10. SEO og hjemmeside serviceydelse leveres på følgende betingelser:
  1. Kunden har sammen med Webredaktøren fundet frem til min. 3 søgeord som hjemmesiden skal kunne findes på søgemaskiner som Google, Yahoo, Bing
  2. Webredaktøren giver ingen garantier for, at de valgte søgeord, hjemmesiden, tekst eller billeder kommer til at rangere højt i søgemaskinerne. Som udgangspunkt antages det, at ved at benytte den planlagte strategi, kommer søgeordene til at rangere på side 1 på Google.
  3. Webredaktøren kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for udeblivelse af resultater, skade der måtte være sket i forbindelse med søgemaskineoptimeringen af hjemmesiden eller andet. Webredaktøren kan ikke holdes økonomisk ansvarlig for dele af eller hele SEO- og hjemmesideydelser, som ikke lever op til det forventede.
 11. Søgemaskineoptimering beror udelukkende på en SEO strategi, men der kan ikke ydes nogen garanti for endelige resultater og som sådan kan Webredaktøren ikke holdes økonomisk ansvarlig.
 12. Der refunderes ikke allerede betalte faktura eller aftalt betaling for en service ydelse, leveret af Webredaktøren, da disse afregnes på tidsforbrug (brugt time, afregnes kun i hele timer) og ikke er resultat orienteret.
 13. Som udgangspunkt kan kunden opsige den underskrevne kontrakt med løbende måned + 30. dage.
 14. Hjemmeside udvikling leveres på følgende betingelser:
  1. Kunden skal komme med en beskrivelse eller mindst 2 eksempler på hvordan den nye hjemmeside skal se ud. (med mindre det er aftalt andet)
  2. Vedligeholdelse og opdateringer af hjemmesiden fortsætter på aftalte abonnementsvilkår, med mindre andet er aftalt.
 15. Tekst forfatning
  1. Alt tekst leveres af kunden og korrekturlæses ikke af Webredaktøren, med mindre det er aftalt skriftligt.
  2. Tekst leveret af Webredaktøren udfærdiges i henhold til aftale med kunden
  3. Alle tekster fra Webredaktøren er udformet med SEO optimering for øje og med udgangspunkt i de, af kunden, leverede søgeord
 16. Grafik
  1. Kunden kommer selv med billeder til hjemmesiden, med mindre det er aftalt andet.
  2. Grafiskdesign bestilt hos Webredaktøren udformes efter de, af kunden, leverede retningslinjer i forhold til formater og indhold
  3. Special billeder som Webredaktøren skal købe specielt til kunden, er ikke inkluderet i prisen og viderefaktureres til kunden.
  4. Logo design og rettelser er ikke inkluderet i prisen med mindre andet er aftalt på skrift.
 17. Hosting af hjemmesiden er ikke inkluderet i prisen, og viderefaktureres til kunden, med mindre andet er aftalt på skrift.